O zi perfecta pentru un nou articol prin care incercam sa va oferim putina inspiratie. Te invitam sa savurezi o cafea aromata, in timp ce noi iti prezentam o noua tendinta alaturi de Diana Rogo. O dimineata aglomerata nu este niciodata o scuza pentru a te neglija, iar noi spunem ca manichiura este elementul cheie in atitudinea unei femei. Stim cu siguranta ca timpul iti va permite sa ai cateva momente de relaxare, de rasfat, in care sa te ocupi de tine.

Diana Rogo, una dintre cele mai cunoscute bloggerite, care impartaseste cu cititoarele ei povesti din viata sa, ne-a facut o vizita la Nail Art Cluj-Napoca unde s-a hotarat sa creeze o noua tendinta: Black&Matte. Da, Black! De multe ori lumea fuge de aceasta culoare, insa noi spunem ca este potrivita pentru orice ocazie. Este impunatoare, eleganta si ofera un aer seducator. O manichiura in aceasta nuanta cu siguranta te va pune in evidenta si va scoate la suprafata o atitudine provocatoare.
Black& Matte with Diana Rogo (1)

 

Black : Keep it classy and fantastic!

Cand vorbim de manichiura, negrul se poate purta in mai multe moduri si forme. Putem vorbi de o manichiura clasica -all black, ombre, cu putin sclipici sau de ce nu, cu model construit. Avantajul acestei culori este faptul ca aveti mana libera in a alege diverse modele, in cazul in care considerati ca o singura culoare poate fi prea banala.

Black& Matte with Diana Rogo (2)

 

Black never gets old!

Diana Rogo ne-a aratat cat de stralucitoare poate fi, avand o manichiura clasica, acompaniata de un model subtil. Pentru pregatirea unghiei am folosit:

  1. Pila Gelix Endurance 180/180- pentru suprafata unghiei
  2. Pila Platinum Eco 180/180- pentru forma unghiei
  3. Nail Prep si Primer Non Acid- solutii pentru pregatitirea unghiei
  4. Un strat de baza Base si doua straturi de culoare Stormy
  5. Gelix Top Gel – pentru unghiile care au avut model
  6. Gelix Endurance 180/180- pentru matuirea unghiei
  7. Gelix Top Matte.

Black& Matte with Diana Rogo (4)