Acum că că vara se apropie cu pași repezi, nimic nu poate fi mai înfiorător decât niște călcâie crăpate sau unghii încarnate în sandale. Da, imaginea este foarte funny, dar este un adevăr trist cu care ne re-întâlnim în fiecare vară… destul de des. Pedichiura – este mai mult decât un moft luxurios
Nu! Pedichiura nu este un lux! Încetați să mai credeți acest lucru! Este un lucru esențial, nu doar pentru sănătatea picioarelor, ci și pentru sănătatea întregului corp. Din ce în ce mai mulți dermatologi recomandă ”tratamentele” de pedichiură regulate: pedichiura nu doar înfrumusețează, ci tratează piciorul de la călcâie, până la vârful degetelor. Dacă aceste proceduri sunt regulate se poate evita formarea calusului, bătăturilor și și unghiile încarnate devin domeniul trecutului. Ba, mai mult… picioarele fericită rezultă o stare de spirit mult mai pozitivă și fericită.

Beneficiile tratamentului picioarelor
Cei mai mulți clienți consideră că pedichiura este un mod desăvârșit pentru relaxare. Dar are mult mai multe beneficii:
1. Detectarea unor infecții la nivelul picioarelor – tehnicianul poate detecta infecțiile micotice (și nu numai) și te poate îndruma către un dermatolog de încredere pentru a trata această problemă.
2. O piele mai fină și mai tânără datorită cremelor, uleiurilor și loțiunilor folosite pentru exfolierea, hidratarea și masarea picioarelor.
3. Reduce stresul

Cât de des trebuie ”înfrumusețate” picioarele?
Recomandăm să ne vizitați din două în două săptămâni. Da, asta ar fi ideal. Știm că viața modernă nu ne permite acest lux… tocmai de aceea vă recomandăm să veniți la pedichiură cel puțin o dată pe lună și nu mai târziu. Amânarea tratamentelor poate avea consecințe destul de grave: unghii rupte, unghii încarnate, picioare deshidratate, călcâie crăpate și dureroase etc. De ce să nu ai picioare frumoase tot timpul?

Și ce îți recomandăm între două vizite la salon?
Este ușor să întreții propria pedichiură între două vizite la tehnician. Nu este nimic SF în asta. Este mult mai ușor decât ai crezut.
În primul rând, ai grijă să ai picioare hidratate! Hidratarea corectă face ca manichiura să țină un timp îndelungat și și picioarele tale vor fi mai frumoase și mai… fericite! Să fii atent(ă) să alegi crema potrivită pielii tale!
Uleiul pentru cuticule este prietenul tău! Poți masa câte o picătură de ulei pe fiecare deget al piciorului… ZILNIC! Astfel vei avea cuticule sănătoase, fără să se franjureze sau să se rupă. Vei evita rănile dureroase, cât și aspectul atât de inestetic.

Ce îți recomandăm?
Îți oferim o gamă largă de servicii, astfel poți alege ce ți se potrivește mai bine. Dacă ne vizitezi, după o discuție serioasă despre ce îți dorești și o diagnosticarea a picioarelor și unghiilor, îți personalizăm serviciul – ce părere ai? Un serviciu special doar pentru tine!

Te așteptăm la salon!

Ne vedem săptămâna viitoare!

Până atunci, stay safe și unghii frumoase!

Cheers!