LOCATII STUDIO

 

Nail Art Exclusive Studio, salon exclusiv de manichiura si pedichiura, a luat fiinta in anul 2006 din dorinta de a ridica standardele serviciilor de manichiura si pedichiura in Romania. Saloane exclusive de manichiura si pedichiura, tehnicieni cu un inalt nivel de pregatire, premiati in numeroase concursuri la nivel national si international, ce ofera tratamente pentru maini, picioare, unghii tehnice, nail art, design exclusivist si servicii de calitate superioara cu produse de top.

Angajamentul nostru pentru excelenta si calitate superioara a serviciilor este responsabil pentru programul nostru de educatie continua si diversificata pentru perfectionare profesionala cu traineri internationali.
Dorinta noastra este aceea de a satisface nevoile clientilor nostri aplicand cele mai noi tehnici si cele mai recente tendinte intr-un atmosfera placuta si relaxanta. Personalul profesionist va asigura ca experienta dumneavoastra la Nail Art Exclusive Studio redefineste conceptul de ingrijire si infrumusetare a unghiilor.
Indrazneste sa compari calitatea!

Târgu Mureș

Cluj-Napoca