Suntem mereu în pas cu moda iar venind la salonul nostru, întotdeauna vei găsi cele mai în vogă culori. Și, nu am uitat că și cei mici trebuie să fie trendy. Tocmai de aceea, adaptându-ne celor mai noi tendințe, am dezvoltat servicii speciale pentru prințese și prințișori.

Știm, că manichiura pentru copii este un subiect controversat în rândul părinților, unii fiind pro, alții contra: de ce ar avea nevoie copiii de manichiuri profesionale și de ce să poarte ojă pe unghii? Răspunsul nostru este simplu: o manichiură profi este tehnica perfectă pentru a-i dezobișnui pe cei mici de a-și roade unghiile. Niciun copilaș nu va pune în guriță și nu își va roade unghiile ojate perfect. Dimpotrivă! Ei sunt întotdeauna mândri pe (de) manichiurile colorate și sofisticate, pe care își pot admira personajele preferate din desene animate.

Unghiile copiilor cresc foarte repede, mult mai repede decât cele ale adulților, de aceea trebuie tăiate mult mai des. Manichiura mititeilor necesită o atenție sporită: cea mai mică neatenție poate distruge unghiuțele firave ale copiilor.

Baza manichiurilor speciale pentru copii este tehnica manichiurii europene, ceea ce înseamnă că cuticula nu este nici tăiată, nici îndepărtată. Mâinile mititeilor (micuților) trebuie dezinfectate cu antiseptic, iar instrumentele sterilizate. Unghia trebuie tăiată cu o unghieră specială, având grijă să nu fie prea scurtă. Pilirea unghiilor se face cu o pilă delicată, într-o singură direcție. Vârfurile se curăță cu un bețișor de portocal. Suprafața unghiei se poate „lustrui” cu un buffer/pilă shiner. Pentru a preveni deteriorarea sau rănirea unghiilor copiilor, se evită instrumentele metalice. În cazul în care micul client are pieliță ruptă la unghie, aceasta se taie cu grijă, fără a atinge cuticula. Pentru un plus de răsfăț, mânuțele se pot masa cu o cremă specială pentru copii (aleasă în funcție de tipul pielii). În cazul pielii deshidratate, este recomandată terapia cu parafină.

La sfârșit, momentul de glorie este vopsirea unghiilor cu ojă… sau nail art-ul aplicat cu grijă.

Acest procedeu nu este o fiță sau un moft, ci este o metodă eficientă pentru a-i obișnui pe viitorii adulți să aibă grijă de ei înșiși… încă din copilărie.

Să nu uităm că pentru fetițe, chiar și cele mai mici, mama este un exemplu: întotdeauna vor să fie ca mamele lor, fie purtându-le pantofii sau hainele, fie folosindu-le machiajul. Vizita la salonul de manichiură-pedichiură împreună este o ocazie unică pentru a povesti și pentru a consolida relația dintre adult și fiu/fiică.


Nu este nimic mai frumos decât a petrece timp calitativ împreună… în vreme ce specialiștii noștri îi satisfac toate mofturile micuțului client.

Distracție plăcută pe azi!

Ne vedem săptămâna viitoare!

Până atunci, stay safe și unghii frumoase!

Cheers!