Pedicure Therapy

Pure Pedicure

Eliminarea callusului, pilirea si modelarea unghiilor, curatarea si hidratarea cuticulelor, hidratarea in profunzime a picioarelor.

Durata: 60 minute

Spa Pedicure

Baia picioarelor cu sapun dezinfectant, eliminarea callusului, exfolierea celulelor moarte de pe suprafata pielii picioarelor, aplicarea unei masti pentru o hidratare intensa. Masarea picioarelor cu crema care completeaza hidratarea lasand o pelicula protectoare pe suprafata pielii.

Durata: 90 minute

“Gentleman’s Sport” Pedicure

Eliminarea callusului, pilirea și modelarea unghiilor, curațarea si hidratarea cuticulelor, exfolierea celulelor moarte si masarea picioarelor cu creme racoritoare ce ofera hidratarea pielii.

Durata: 90 minute

Extra

Pure French

Aplicarea unui strat de lac-gel pentru intarirea unghiilor, nuantarea unghiei in french ce ofera rezistenta lor un timp mai indelungat.

Durata 40 minute.

Polish Gel

Lac-gel, care se aplica precum un lac si are rezistenta unui gel, oferind o culoare fantastica si ingrijire a unghiei naturale.

Durata: 40 minute.

Extra

PURE COLOR  – OPI, ESSIE, ORLY, COLOR CLUB
Aplicarea unei baze protectoare in functie de tipologia unghiei, ojat cu o culoare la alegere si a unui top coat protector pentru stralucire si rezistenta. Durata: 10 minute.

MINX

Aplicarea foliilor autocolante prin metoda termocolajului pe unghiile naturale sau cu gel care nu necesita timp de uscare. Ideea de lux suprema pentru unghii, oferind un luciu metalic si o rezistenta intre 20 – 30 zile. Durata: 50 minute

Callus Treat

Tratarea si indepartarea callusului cu solutie speciala de inmuiere fara  folosirea instrumentelor invazive.

Metode Care

Tratament pentru unghii usor incarnate.

Podofix

Podofix este o alternativa usoara pentru reglementarea anomaliilor. Este personalizat in functie de ma­rimea unghiei si se poate aplica imediat, stopand durerea.

Activarea clipului adeziv Podofix dureaza numai cateva minute.

Combi Ped

Combiped este asocierea intre 3TO Spange si Podofix.

Montura combiped se poate aplica pe unghiile deformate, incarnate si dureroase.

Combina avantajele intre un fir subtire de metal si clipul adeziv Podofix. 

Terapia 3-to spange

Ajuta la cresterea unghiilor in directia corecta, naturala.

Prin metoda 3 TO Spange se ridica unghia incarnata din zona inflamata cu ajutorul dispozitivelor spe­ciale; inlocuieste interventia chirurgicala.