Nu, nu ați ajuns în vreun basm popular, nu vă speriați! Vă aducem doar servicii noi, cu care să vă răsfățăm de fiecare dată când treceți pragul nostru. Ne-am gândit timp îndelungat cu ce v-am putea surprinde și, într-un final, ne-am gândit să vă aducem un pic de zen.

Breo iHand este un aparat pentru masarea mâinilor cu un sistem inovator: adoptă o tehnologie inteligentă prin presiune, oferind masaj shiatsu atât femeilor, cât și bătbaților (având 5 programe diferite, adaptate specific – mai intense bărbaților și mai puțin intense femeilor). Precum în reflexoterapie, acest nou aparat de masaj strânge și masează mâna și degetele, folosind  un sistem  mecanic care comprimă aerul cald.
Aparatul aplică o presiune delicată asupra mâinilor, masând punctele de acupunctură, astfel ajutând la relaxarea mușchilor.
 

Mănușile “magice” conțin o cremă intens nutritivă. Ingredientele naturale conferă hidratare intensă timp de 48 de ore.
Mănușa este acoperită cu un material de mesh pentru a ventilație optimă. Este ușor de purtat, iar acest material special asigură maximizează absorbția cremei hidratante.

Ingrediente naturale, intens nutritive
Fiecare mănușa conține uleiuri naturale și unt de Shea, iar mănușile sunt de patru feluri: cu efect de încălzire, efect anti-îmbătrânire, efect de răcire sau de albire a pielii.

Efect de întinerire
Mâinile dezvăluie vârsta adevărată al unei persoane. Un tratament de 15 minute cu mănușile ”magice” vor reda tinerețea mâinilor cu aspect îmbătrânit, menținând-o hidratată timp îndelungat.

Grijă specifică fiecărui tip de piele
Precum tenul, și mâinile au nevoie foarte multă grijă. Ingredientele inteligente sunt concepute și combinate în așa fel, încât să se potrivească diferitelor tipuri de piele, oferind tratament specializat, în funcție de nevoile pielii.

Ingrediente testate clinic
Crema din interiorul mănușii nu conține paraben, fenoxietanol, benzofenon, acid sorbic, avobenzone, triclosan. Toate produsele Aqu Aqu au fost testate împotriva reacțiilor adverse pe piele timp de 24 ore.

ENERGY BOMB
– parfum de eucalipt
– hrănire · elasticitate · hidratare
– conține ulei de avocado, unt de shea, extract de fruct lichi chinezesc
– efect de încălzire

HAPPY CIRCLE
– parfum de citrice dulci
– împotriva ridurilor · elasticitate · antioxidant
– conține extract de citrice paradise, miere, unt de Shea
– efect anti-aging

MINI FOREST
– parfum de mentă
– hidratant · calmant · împrospătant
– conține extract de ceai verde, unt de Shea, hamamelis
– efect răcoritor

CRYSTAL CLEAR
– parfum de pin
– astringent · strălucire · albire
– conține extract de lavandă, unt de Shea, ulei de avocado
– efect de înălbire


 

Veniți să le încercați pe toate!!!

Ne vedem săptămâna viitoare!

Până atunci, stay safe și unghii frumoase!

Cheers!