Nail Art Exclusive Studio

Blog - Nail Art Studio Ce inseamna Nail Art Professionals?

Ce inseamna Nail Art Professionals?

O scanteie care la inceput parea o simpla pasiune, s-a transformat in ceva care se dezvolta in prezent sub brandul Nail Art Professionals, un loc in care intotdeauna clientul nostru va fi pe primul loc. Ideea care a stat mereu la baza a fost dorinta de a oferi servicii profesionale si de inalta calitate, de care partea feminina, dar nu numai, sa se bucure. Mi-a placut intotdeauna sa combin culori, sa modelez forme si sa concep ceva special de care clientii sa se bucure.

lore

 

Totul a luat nastere in anul 2006, in Targu Mures, cand am deschis primul salon Nail Art Studio by Lore, care a insemnat primul pas in materializarea unui vis, a unei ambitii. Am deschis un salon care a fost modelat in functie de asteptarile pe care fiecare persoana care doreste ceva profesional, le are. Atentia la cele mai mici detalii a fost un criteriu care nu a lipsit din principiile  primului salon, pentru a putea oferi acele servicii pe care fiecare femeie le merita cu adevarat. Ne-am cucerit clientele prin faptul ca ne-am tinut promisiunile facute, acelea de a pune in aplicare arta pe unghiile acestora.

            
Nail Art Studio Targu Mures.articol blog Nail Art Studio Cluj. Studio 1

Perseverenta este cheia oricarui succes. Cu multa munca si pasiune am extins Nail Art Studio by Lore in Cluj-Napoca, astfel am pus bazele unei noi locatii in care clientele sa primeasca atentia pe care o merita. Pe langa serviciile pe care Nail Art Studio by Lore le ofera, am dorit in acelasi timp sa creez un loc confortabil in care clientele sa primeasca doza de rasfat cuvenita. Salonul din Cluj-Napoca a reusit sa formeze in timp o echipa profesionala care va sti sa imbine orice culoare, sa modeleze forme si sa reproduca pe unghii ceea ce clientele isi doresc, astfel incat acestea sa fie multumite de ceea ce primesc.

Salon manichiura pedichiura Nail Art Studio Cluj

Intre timp, a luat nastere Nail Academy by Lore, un loc in care cele pasionate de acest domeniu au oportunitatea de a invata arta manichirii si a pedichiurii la standarde inalte. Este o academie de elita, dotata si utilita cu aparatura profesionala si design modern, astfel incat cursantele care doresc sa invete, sa poata beneficia de lectii profesionale. De asemenea, este foarte important ca cele care doresc sa invete si sa profeseze mai departe in arta manichiurii si a pedichiurii, sa inteleaga ca unul din punctele forte din acest domeniu este calitatea.

Urmatorul pas a fost crearea unui produs profesional, care sa satisfaca nevoile tehnicienilor si a clientelor si care poarta numele de Nail Art Professionals. Exigenta si nevoia de a avea la indemna produse de o calitate inalta, m-au facut sa doresc un produs care sa intruneasca toate aceste conditii. Odata cu dezvoltarea acestor produse, brandul Nail Studio by Lore devine in prezent Nail Art Professionals, un brand care exprima calitate, profesionalism si atentie la detalii.

 

Gel Unghii Nail Professional 1        Gel Unghii Nail Art Professional

 

 

 

 

 

 

Post a Comment

14 + 17 =

z
Contact