Nail Art Exclusive Studio

Sterilizare Curățenia este la ea acasă!
sterilizare instrumente

Curățenia este la ea acasă!

 

Siguranța este pe primul loc atunci când vine vorba depre sănătatea clientelor noastre. Iar noi nu facem rabat de la nimic când vine vorba de acest lucru. Tocmai  de aceea am ales mereu să investim în cele mai nou metode de sterilizare și igienizare.

Haide să povestim pe larg despre tot ceea ce înseamnă igienă într-un salon de manichiură și de ce în saloanele Nail Art ești în deplină siguranță!

 

Evident există mai multe tipuri de a curăța instrumentele, însă nu toate măsurile luate aduc rezultatele dorite. Saloanele Nail Art utilizează sterilizarea prin autoclav, cea mai sigură și modernă metodă de igienizare completă.

Acum că natura ne-a oferit o lecție importantă asupra igienei mâinilor, dorim SĂ FACEM CLARĂ DIFERENȚA ÎNTRE DEZINFECTARE ȘI STERILIZARE. Deși cele mai multe saloane de manichiură aleg doar să dezinfecteze ustensilele, această metodă nu este una 100% eficientă, iar microorganismele rămase pe instrumente pot duce la contactarea unui număr ridicat de boli. Utilizând această metodă, se pot transmite zeci de boli, precum hepatita, micoză, herpes, sida. Unele sunt tratabile, însă altele ajung să îți schimbe viața. Ele afectează starea de sănătate, ba chiar sănătatea mentală și încrederea în sine când discutăm cele care au urmări asupra aspecului fizic.

 

În schimb, sterilizarea folosind autoclavul, o tehnologie folosită în cabinetele stomatologice, îți oferă siguranța că toate microorganismele de pe ustensile au fost omorâte, riscul de infectare fiind redus la 0.

O dovadă incontestabilă a folosirii autoclavului, este punga specială în care sunt sterilizate instrumentele și desigilarea acesteia în fața clientelor noastre.

 

Un tehnician profesionist se remarca nu numai prin talentul, rabdarea si perseverenta sa, ci si prin obligativitatea de a oferi calitate prin serviciile sale, precum si increderea ca siguranta clientilor este deplina chiar si din punct de vedere igienico-sanitar. Tocmai de aceea, personalul salonului are curs avizat DSP (Direcția de Sănătate Publică) pentru a investi toate cunoștințele în menținerea unui loc igienizat și sigur. Cursul a pregătit personalul Nail Art pentru a lua toate măsurile în vederea menținerii unui mediu curat și a respectarea protocolului de igienă, incluzând realizarea optimă a graficului de curățenie și dezinfectare.

 

Dar ce dovadă mai bună decât un video cu itinerariul Nail Art?

Astfel nu oferim doar unghii perfecte, ci și siguranță, profesionalism și devotament.

Pășește în siguranță în saloanele noastre!

Post a Comment

six − one =

z
Contact