A venit primăvara cu temperaturi mult mai ridicate decât ne-am fi așteptat. Dar nici că ne pare rău! Ne place căldura, ne place soarele! Si o data cu cele doua a venit și timpul pantofilor decupați. Suntem doamne sofisticate! Nu ne permitem să purtăm sandale fără o pedichiură desăvârșită!
Primăvara aceasta vă aducem un mic extra la serviciile de pedichiură din saloane: un nou aparat, un gadget care transformă picioarele  cele mai ”încăpățânate” în unele sublime, delicate, perfecte pentru acele sandale noi!

Aparatele ”europene” de pedichiură (European pedicure apparatus) au început să câștige din ce în ce mai mult teren. Pedichiura realizată cu acest tip de aparat înseamnă o grijă deosebită a picioarelor: îndepărtarea calusului, curățarea cuticulei. De fapt, este la fel ca dry manicure, aplicat cu succes mâinilor și unghiilor de la mâini.

În comparație cu pedichiura clasică, pedichiura realizată cu aparatul asigură o îngrijire mult mai atentă, fiind o opțiune mult mai igienică (presupune zero risc de infectare cu boli precum hepatita, SIDA sau contactarea micozelor). În timpul ”tratamentelor” de pedichiură cu aparatul, se folosesc (la fel ca în cazul manichiurii rusești) capete de freză pentru a forma unghiile și a îndepărta pielea inestetică de pe talpă, fără a mai fi nevoie de a înmuia picioarele în apă. Principalul avantaj este că aceste capete de freză îndepărtează exclusiv pielea întărită și deja moartă. Capetele de freză sunt concepute în așa fel încât să fie delicate cu pielea sănătoasă, fără a o deteriora sau afecta. Ba mai mult, tratarea piciorului cu aparatul devine un proces mult mai precis.
Cu aparatul, tratarea zonelor problematice (și greu accesibile) dintre degetele picioarelor devine precum o joacă de copii. Tratamentul permite îndepărtarea celulelor moarte ale stratului cornos (un fel de piele a pielii), fără a afecta celulele sănătoase.

Pentru cine este recomandat acest serviciu?
Acest tip de pedichiură este recomandat persoanelor cu picioare problematice, afectate de calusuri, bătături, crăpături, piele uscată sau transpirație excesivă.

Beneficii:

  • Nu afectează pielea sănătoasă
  • Tratează sensibil zonele problematice
  • Nu este dureros
  • Asigură un efect de durată
  • Protejează împotriva bolilor micotice
  • Poate fi solicitat și de persoanele diabetice, deoarece doar șlefuiește pielea
  • Acompaniat de ”tratament” de acupresură

Acest tip inovator de pedichiură ajută la ameliorarea durerii cauzate de unghiile încarnate și transformă orice picior (chiar și cel mai ”încăpățânat”) într-unul de divă.

Ne vedem săptămâna viitoare!

Până atunci, stay safe și unghii frumoase!

Cheers!