LOCATII STUDIO

Nail Art Exclusive Studio, salon exclusiv de manichiură și pedichiură, a luat ființă în anul 2006 din dorința de a ridica standardele serviciilor de manichiură și pedichiură în România. Saloanele exclusive de manichiura și pedichiura cu tehnicieni cu un înalt nivel de pregătire, premiați în numeroase concursuri la nivel național și internațional, oferă tratamente pentru mâini, picioare, unghii tehnice, nail art, design exclusivist și servicii de calitate superioară cu produse de top.
Angajamentul nostru pentru excelență și calitate superioară a serviciilor este baza programului nostru de educație continuă și diversificată pentru perfecționare profesională cu traineri internaționali.
Dorința noastră este aceea de a satisface nevoile clienților noștri aplicând cele mai noi tehnici si cele mai recente tendințe într-o atmosferă plăcută si relaxantă. Personalul profesionist vă asigură că experiența dumneavoastră la Nail Art Exclusive Studio redefinește conceptul de îngrijire și înfrumusețare a unghiilor.

Îndrăznește sa compari calitatea!

Târgu Mureș

Cluj-Napoca