Nu este nimic în neregulă dacă ai o nuanță de ojă preferată și de fiecare dată alegi aceeași culoare la salon. Sau în 2018 ai ținut să porți culori neutre? A venit timpul să faci o mică schimbare!

În fiecare an, apar pe podium o mulțime de manichiuri impresionante, deși unele tendințe nu sunt recomandate celor slabi de inimă (mai țineți minte unghiile tirbușon? NU? Sunt aici!), altele (CU SIGURANȚĂ) vor ajunge și pe unghiuțele voastre (asta, dacă nu au ajuns deja). Ce să facem, așa suntem noi: cu un pas înaintea modei!

Nimic plictisitor pentru noul an, vă promitem! Pentru început am ales 6 tendințe noi, pentru a da startul noului an în forță.

Negative Space

Acest gen de manichiură rămâne în trenduri și pentru 2019. De ce este o noutate? Pentru că, în loc de clasicul „moon” (lunulă nevopsită) textura este creată prin jocul culoare-transparent.

‘90s Glitter

…o veste nemaipomenită celor care adoră sclipiciul! Manichiurile inspirate de anii 90 revin în forță!

Animal Print

Animal print a cucerit lumea modei în acest sezon (fie că este vorba de încălțăminte, îmbrăcăminte sau accesorii). Puteți experimenta după bunul plac cu aceste modele cu accente „animalistice”: dungi de zebră, pete de ghepard, pete de dalmațieni etc.

Accente „obraznice”

Accesorizează manichiura simplă cu câteva accente strălucitoare: pietricele, bijuterii, slider etc. Cu siguranță vei ieși în evidență și vei fi trendy!

Combinații îndrăznețe

Cine a hotărât că trebuie să alegi un singur model? De ce nu le-ai combina! Totul ține doar de creativitatea ta (sau a tehnicianului). În 2019 poți combina modelele preferate, fie că e vorba despre printuri sau texturi. Un singur lucru trebuie doar să rețineți: alegeți o cromatică armonioasă pentru a evita haoticul!

Press-On

Deja v-ați obișnuit cu magiile noastre și praful de zâne pe care îl suflăm pe unghii pentru un plus de glam. Nici în 2019 nu va fi altfel!

Suntem curioase de preferințele voastre pentru acest an!

Revenim!

Până atunci, stay safe și unghii frumoase!

Cheers!