Natural Nails

Pure Manicure (Dry Manicure)

Pilirea si formarea unghiilor, ridicarea cuticulelor, aplicarea unui tratament pentru intarirea unghiilor si masarea mainilor cu crema.

Recomandat persoanelor care doresc o reimprospatare rapida a manichiurii.

Durata: 30 minute

"Color Polish"

Aplicarea unei baze protectoare in functie de tipologia unghiei, ojat cu o culoare la alegere sau french și a unui top coat protector pentru stralucire si rezistenta.

Durata: 10 minute

Spa Manicure

Exfolierea celulelor moarte cu ajutorul unei creme scrub, pilirea formei unghiei, taierea si hidratarea cuticulelor, aplicarea unui ser anti-aging cu continut de agenti naturali care indeparteaza petele cauzate de imbatranirea pielii, masarea mainilor cu un unt hidratant, hidratarea cuticulelor cu ulei si aplicarea unui tratament in functie de tipologia unghiei.

Tratament ideal pentru  pielea uscata, deshidratata.

Recomandat 1-2 ori pe luna.

Durata: 60 minute

Gentleman's Manicure

Exfolierea cuticulelor si indepartarea acestora, in caz de nevoie, hidratarea cuticulelor cu uleiuri esentiale, aplicarea unei baze protectoare sau luciu natural si masarea mainilor cu crema hidratanta pentru barbati.

Durata: 60 minute

Princess Manicure

Taierea si pilirea unghiilor, inmuierea si hidratarea cuticulelor, aplicarea unui tratament pentru unghii si ojat cu Princess “Perfect Polish”.

Serviciu recomandat micilor printese cu varsta cuprinsa intre 6-12 ani.

Durata: 20 minute