Pedicure Therapy

Pure Pedicure

Eliminarea callusului, pilirea si modelarea unghiilor, curatarea si hidratarea cuticulelor, hidratarea in profunzime a picioarelor.

Durata: 60 minute

Spa Pedicure

Baia picioarelor cu sapun dezinfectant, eliminarea callusului, exfolierea celulelor moarte de pe suprafata pielii picioarelor, aplicarea unei masti pentru o hidratare intensa. Masarea picioarelor cu crema care completeaza hidratarea lasand o pelicula protectoare pe suprafata pielii.

Durata: 90 minute

“Gentleman’s Sport” Pedicure

Eliminarea callusului, pilirea și modelarea unghiilor, curațarea si hidratarea cuticulelor, exfolierea celulelor moarte si masarea picioarelor cu creme racoritoare ce ofera hidratarea pielii.

Durata: 90 minute

Extra

Pure French

Aplicarea unui strat de lac-gel pentru intarirea unghiilor, nuantarea unghiei in french ce ofera rezistenta lor un timp mai indelungat.

Durata 40 minute.

Polish Gel

Lac-gel, care se aplica precum un lac si are rezistenta unui gel, oferind o culoare fantastica si ingrijire a unghiei naturale.

Durata: 40 minute.

Extra

PURE COLOR  – OPI, ESSIE, ORLY, COLOR CLUB
Aplicarea unei baze protectoare in functie de tipologia unghiei, ojat cu o culoare la alegere si a unui top coat protector pentru stralucire si rezistenta. Durata: 10 minute.

MINX

Aplicarea foliilor autocolante prin metoda termocolajului pe unghiile naturale sau cu gel care nu necesita timp de uscare. Ideea de lux suprema pentru unghii, oferind un luciu metalic si o rezistenta intre 20 – 30 zile. Durata: 50 minute

Callus Treat

Tratarea si indepartarea callusului cu solutie speciala de inmuiere fara  folosirea instrumentelor invazive.