Vara anului 2019 aduce tendințe neașteptate în materie de manichiură. Forma, culoarea sau modelul unghiilor ne dezvăluie ceva despre personalitatea fiecărei femei. Manichiura a devenit o expresie a individualității.

În ultimii ani manichiura s-a transformat în artă. Da, modelele minimaliste, tonurile de nude, roșul clasic sau pastelurile vor fi întotdeauna la modă și vor fi ușor de asortat cu orice ținută. Însă, sezonul de vară aduce și o nerăbdare arzătoare de a aborda modelele fabuloase și extravagante post-Coachella sau manichiurile de Instagram.

Manichiura monocromă a început să piardă teritoriu. Tot mai des vedem o combinație de culori și de forme pe unghii, iar acestea trebuie să fie în pas cu ultima modă.

1. Sclipici
Pentru o manichiură fascinantă, sclipiciul va reprezenta întotdeauna o alegere potrivită. Fie că îți acoperi întreaga unghie cu glitter sau alegi doar câteva detalii strălucitoare, unghiile tale vor capta atenția tuturor.

2. Când viața îți oferă lămâi și margarete… pune-le pe unghii!

3. Cow Print
Cow print este unul dintre cele mai trendy printuri al anului. Nu doar că este super drăguț, e la fel de ușor de asortat cu orice.

4. Casablanca – motive marocane pentru o vacanță exotică

5. New Logo Nails

6. Evil Eye
Oricine a călătorit în Grecia s-a întâlnit cu simbolul deochiului (evil eye). Grecii cred că evil eye sau „nazar” îl protejează pe purtător de spiritele rele, gelozie și “voința rea” a altora.
Acest simbol domină podiumurile caselor de modă și recent a câștigat teritoriu și în beauty.

7. Tropical
Palmieri, flori sălbatice, fructe exotice, păsări tropicale – trebuie sa porți în acest sezon imprimeuri tropicale!
Imprimeurile vor aduce un ar proaspăt în tot ceea ce purtăm. Imprimeurile tropicale vor da ținutelor un aer de vacanta și ne vor înveseli zilele de luni.

8. Artă contemporană
Fie este vorba de pictură sau desene realizate dintr-o singură linie, atunci când pasiunea se îmbină cu arta, rezultatul nu poate sa fie decât unul spectaculos!


Suntem curioase de preferințele voastre pentru sezonul estival!

Revenim!

Până atunci, stay safe și unghii frumoase!

Cheers!